gordijn-reparatie-service

Over ons

Team met vele jaren ervaring

De service medewerkers van Advies-Gordijnen hebben vele jaren ervaring in het inmeten, monteren van alle soorten gordijnen. Van verduisterende theater gordijnen, tot vitrage in een Spaanse villa. Graag zijn we u van dienst met het adviseren van gordijnen, de rails waaraan de gordijnen komen te hangen en de bediening van de gordijnen.

Onze stylisten

Een prachtige trendy kleur, of een bijzondere afwerking van de gordijnen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Graag denken we mee om uw gordijnen in kleur en vorm, perfect af te stemmen op het interieur. Graag komen we bij u thuis of op kantoor. Natuurlijk kunnen we ook afspreken op 1 van onze locaties. Naast ons team, werkt Advies-Gordijnen met diverse binnenhuis architecten.

Onze projectleiders

Heeft u een wat groter of meer uitdagender project, dan is het raadzaam met 1 van onze projectleiders het project door te spreken. Diverse grote projecten zijn door onze projectleiders gerealiseerd, zoals 1100 plissé gordijnen bij Ernst & Young op de boompjes in Rotterdam en 30 XXL rolgordijnen voor het Provinciehuis te Leuven (België)

Onze service medewerkers

Tijdens een presentatie of voorbereiding van een presentatie is het van belang dat alle gordijnen functioneren. Hiervoor zorgen onze service monteurs. Mocht er onverhoopt een storing of probleem zijn, zullen zij deze snel en vakkundig oplossen.

Leave a Reply